Remontti- ja rakennuspalvelut

Kaikki kodin remontit ja korjausrakentamisen ratkaisut Porin seudulla

Kun seinät kaipaavat uutta maalipintaa, haluat päivittää kylpyhuoneen ilmeen tähän päivään tai kun koko koti on remontin tarpeessa, osaavan avun tarjoaa Rakennus Marla! Käsissämme remontoidaan kaikki kiinteistöjen tilat sisältä ja ulkoa sekä korjataan vaurioista kärsivät rakenteet. Entä tarvitsetko kotiisi lisätilaa? Meiltä onnistuu myös talon laajentaminen.

Kylpyhuoneet, keittiöt, saunat - remontoimme tilan kuin tilan

Koti on elämän keskeisimpiä tapahtumapaikkoja. Sen viihtyisyyteen kannattaa panostaa sellaisella tyylillä, joka miellyttää juuri sinua. Makuja on monia ja jokainen työ toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaan, aina käyttövalmiiseen lopputulokseen saakka.

Remontoimme kaikki tilat kylpyhuoneista keittiöihin ja saunoihin. Teemme lattia-asennukset, laatoitamme, maalaamme ja tapetoimme sekä asennamme kiintokalusteet. Myös sähkö- ja lvi-työt hoituvat kauttamme. Julkisivutkin saavat uuden loiston osaavassa otteessamme.

Korjausrakentamista ja puusepäntaitoja

Korjausrakentamisessa elvytämme elinkaarensa päässä olevat rakennukset. Rakennuksen käytettävyys paranee, kun se päivitetään nykyajan vaatimusten tasolle. Korjaamme kiinteistöt alusta loppuun, sokkelista savupiippuun.

Tarvitsetko taitavaa puuseppää? Meillä tehdään vaativatkin puusepäntyöt siistillä jäljellä. Esimerkiksi yksilöllinen sauna on upea yksityiskohta kotiisi.

Remontin ei aina tarvitse olla suuri. Meidät voit pyytää avuksi myös yksittäiseen, pienempään työhön.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!